Beauty

Kneipp Beauty Geheim

Kneipp Beauty Geheim

Kneipp Beauty Geheim kenden we al van de badolie, maar nu is er een complete lijn met deze luxe producten. Wij bekeken ze.

Kneipp Beauty Geheim

Kneipp Beauty Geheim draait om luxe, om genieten. Niet voor niks hebben de verpakkingen vele goudkleurige accenten, dit zijn producten om jezelf even écht te verwennen. Zal wel een flink prijskaartje aan hangen? Welnee, de prijzen zijn gewoon van het niveau dat we van Kneipp gewend zijn!

In de lijn vind je, naast de badolie die er al een tijdje was, nu ook een Sugar & oil body scrub, een lekkere grove scrub, die door de toevoeging van olie je huid niet alleen van zijn dode huidcellen ontdoet, maar hem tegelijk ook lekker soepel maakt. Ons favoriete product uit deze lijn, een bodylotion na het douchen is niet meer nodig!

Ook nieuw: doucheolie. Fijn als je geen bad hebt, maar het effect van deze olie is minstens zo goed als dat van een badolie. Lekker is dat het product wat gaat schuimen zodra het met water in aanraking komt, dan heb je het gevoel dat je jezelf ook echt aan het wassen bent, en niet alleen aan het insmeren met olie.

Het laatste nieuwe Kneipp Beauty Geheim product is de huidolie. Klinkt vet, is het niet, want wordt razendsnel door de huid opgenomen. Fijn om je huid dagelijks mee te verwennen, wij krijgen steeds meer een voorkeur voor olie boven bodylotions. Het gevoel is veel meer ‘puur’, en de huid lijkt langer soepel en gehydrateerd te blijven.

Olie

Zoals je merkt heeft Kneipp voor deze lijn volop gebruik gemaakt van olie, de populairste trend op beautygebied. Waar een olie er lange tijd voor zorgde dat je een akelig bodybuilder glansje kreeg, dat nog eens de neiging had af te geven en vlekken te maken bovendien, worden nu steeds meer producten ontwikkeld die wél alle goede eigenschappen van olie bevatten, maar je huid niet vettig achterlaten.

Olie zorgt daarnaast voor een net wat meer luxe gevoel en omdat goede producten waarin olie is toegepast, zoals deze van Kneipp, vrijwel direct uit de natuur komen ruiken ze ook nog eens heerlijk.