Beauty

Kneipp badolie beautygeheim

Kneipp staat erom bekend haar producten een naam te geven die vooral vertelt wat het effect na gebruik is. Met een mysterieuze naam als ‘beautygeheim’ maken zij ons razend nieuwsgierig.

Kom maar op met dat geheim! We lopen al een tijdje mee in beautyland, maar laten ons graag verrassen. Het geheim van Kneipp zit ‘m in een badolie. Een olie met 94% natuurlijke verzorgende oliĆ«n. Da’s veel, want geloof het of niet, er zijn ook genoeg badolies waarin dat niet het geval is.

De olie is samengesteld uit vier varianten. Arganolie, Marulaolie, Olijfolie en Wonderboomolie. Die laatste sluit natuurlijk mooi aan bij dat geheim waar we naar op zoek waren! Wonderboomolie… wat moeten we ons daarbij voorstellen? We zoeken wat op Google, en ontdekken dat de wonderboom een ‘snelgroeiende tropische plant’ is. In de wonderboom groeien wonderbonen (we krijgen Sjakie en de Chocoladefabriek associaties!), en daaruit wordt de olie geperst die Kneipp in deze badolie heeft verwerkt. Een olie die de vetbalans van de huid verzorgt, en vochtverlies tegengaat.

Wij zijn om! Zeker nadat we de prettig zacht en neutraal geurende olie geprobeerd hebben, en heerlijk zacht uit bad komen. De olie blijft na het badderen duidelijk achter op je huid, niet afdrogen maar zachtjes deppen dus, en houdt je huid hierna nog uren soepel. Voor zo’n extreem verzorgende olie valt het gladmakende effect op de badkuip, die met vergelijkbare producten spekglad kan worden, nog mee, al is het wel een beetje oppassen.

Kneipp badolie beautygeheim maakt zijn naam waar. Ideaal voor die momenten dat je huid een echte oppepper nodig heeft, en schreeuwt om extra verzorging. Voor 9,49 euro te koop bij de drogist.