Beauty winnen

Jubileum winactie: win een Kneipp amandelbloesem setje

Kneipp amandelbloesem douche foam seconde body lotion

Hoera! Het is in 2016 tien jaar geleden dat Lifestylelog het levenslicht zag. Dat moet gevierd worden, het hele jaar!

Dat betekent niet alleen een jaar lang slingers boven ons bureau (wat is een feestje zonder slingers, toch?), maar ook heel veel feestjes waarvan jij kunt meegenieten.

Een heel jaar feest

Stiekem zijn we pas deze zomer ├ęcht jarig, maar een kniesoor die daar op let. Tien jaar lang een site runnen en deze nog steeds zien groeien is genoeg reden om er heel het jaar een feestje van te maken.

Extra leuk is dat er merken zijn die dit feestje met ons mee vieren. Zoals Kneipp! Iedere maand van dit jaar geven zij ter ere van ons jubileum een leuk pakketje weg. Niet aan ons, maar aan jullie, onze bezoekers. Sommige van jullie zijn al bij ons sinds 2006, anderen komen misschien vandaag pas voor het eerst kijken. We nodigen jullie van harte uit het feestje met ons mee te vieren, gezellig!

Kneipp amandelbloesem

Onze eerste jubileum winactie staat in het teken van de nieuwe Kneipp amandelbloesem producten. Binnen deze heerlijke, zachte lijn waar we al lang fan van zijn werden onlangs twee nieuwe producten geïntroduceerd: een seconde body lotion en een douche foam (deze ligt pas vanaf eind deze maand in de winkels). Zachte producten, geschikt voor de gevoelige huid, met een subtiel zoete geur waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen.

Kneipp amandelbloesem douche foam seconde body lotion

 

Winnen

Wil jij zo’n lekker Kneipp amandelbloesem setje winnen? Vul dan het onderstaande formulier in en vergeet Lifestylelog ook niet te volgen op Instagram. Deelnemen kan de hele maand februari. Niet gewonnen? Geen nood, volgende maand geven we gewoon weer zo’n fijn Kneipp setje weg, en de maand erna weer, en de maand erna weer…

[cforms name=”kneipp feb”]