Beauty winnen

Jubileum winactie: win een Kneipp amandelbloesem setje

Kneipp amandelbloesem douche foam seconde body lotion

We vertelden het jullie vorige maand al: Lifestylelog bestaat dit jaar 10 jaar. En omdat we wel van een feestje houden, en Kneipp ook, vieren we dat samen het hele jaar.

Iedere maand geven we Kneipp producten weg. Vorige maand waren dat de nieuwste amandelbloesem producten, en daar is zo enthousiast op gereageerd dat we dat deze maand gewoon nog een keertje doen!

Kneipp amandelbloesem

Het is al jaren onze favoriete Kneipp lijn, de roze. Roze staat bij Kneipp voor amandelbloesem, een serie producten speciaal geschikt voor de gevoelige huid. Zonder conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliƫn waar de huid slecht op kan reageren.

De geur van deze lijn is onovertroffen: zoet, maar bovenal zacht en subtiel. Voor ons iedere ochtend opnieuw de beste manier om rustig wakker te worden.

Onlangs werden er twee nieuwe producten aan deze lijn toegevoegd: de snel intrekkende seconde bodylotion en de heerlijk romige douche foam. En die geven we deze maand weg!

Kneipp amandelbloesem douche foam seconde body lotion

Winnen

Was jij vorige maand niet de winnaar van het Kneipp setje dat we weggaven? Dan heb je in maart misschien meer geluk! We geven wederom een Kneipp amandelbloesem setje weg. Om kans te maken vul je het onderstaande formulier volledig in. Vergeet Lifestylelog ook niet te volgen op Instagram!

[cforms name=”kneipp maart”]