Beauty winnen

Jubileum: win de nieuwe Kneipp Beautiful Shape huidolie

Kneipp Beautiful Shape huidolie

Lifestylelog bestaat dit jaar 10 jaar, en dat vieren we met heel veel cadeaus voor jou. Zoals iedere maand een heerlijk product van Kneipp!

De hele maand april maak je kans op de nieuwe Kneipp Beauiful Shape huidolie, die jou gaat helpen je huid te verstevigen. Benieuwd hoe dat werkt, of hoe je een flesje kunt winnen? Lees dan snel verder!

Kneipp Beautiful Shape huidolie

Laten we voorop stellen: Kneipp Beautiful Shape huidolie is geen wondermiddel. Je zal door te smeren niet opeens kilo’s afvallen of twee kledingmaten kleiner kunnen aanschaffen. Wat het wel doet? Zorgen dat je lekkerder in je vel zit, letterlijk en figuurlijk.

De olie is speciaal bedoeld om slappe huid weer stevig te maken. Met name op de bekende probleemgebieden, billen, bovenbenen, buik en bovenarmen, wil de huid in de loop der jaren zijn stevigheid nogal verliezen. Zeker als je nogal eens in gewicht schommelt rekt de huid behoorlijk op, en voor de buik geldt dat natuurlijk ook als je zwanger bent.

Kneipp Beautiful Shape huidolie helpt deze opgerekte huid zijn stevigheid terug te winnen, en dat kan centimeters schelen. De belangrijkste werking komt door de druivenpitolie, die de huid beschermt tegen huidveroudering, en sandelvrucht, die de doorbloeding stimuleert. De combinatie hiervan, aangevuld met o.a. zonnebloemolie, grapefruitolie, wonderboomolie en jojobaolie zorgt ervoor dat de huid optimaal wordt gestimuleerd om ‘terug te plooien’.

Geen wondermiddel

We zeiden het al eerder: verwacht geen wonderen. Deze olie ondersteunt de huid, maar kan de tijd niet terugdraaien. Hoeft ook niet, want dat je huid in de loop der jaren wat slapper wordt is heel normaal, het mag alleen best wat langzamer gaan, als je het ons vraagt.

Aangeraden wordt om het product dagelijks te gebruiken, zeker op de huid die verslapt is. Dit kan op de bovenbenen, na een aantal weken trouw gebruik, tot wel 3 centimeter omvang schelen, zo bleek uit onderzoek. Maar zelfs als je er op centimeters niet op achteruit (of vooruit, het is maar hoe je het bekijkt) gaat, is deze olie de moeite waard. Zeker een droge huid smult van olie, en zal er na regelmatig gebruik sowieso een stuk zachter en verzorgder uitzien.

Kneipp Beautiful Shape huidolie

Winnen

Omdat Lifestylelog 10 jaar bestaat, mogen we van Kneipp iedere maand een fijn product weggeven. In april is dat de Kneipp Beautiful Shape huidolie. Wil jij een flesje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”kneipp april”]