Beauty Getest

I Love Spa

Ken je de producten van I Love Cosmetics al? Je vindt ze bij Douglas, en ze zijn er in allerlei variaties. Nieuw is I Love Spa.

I Love Coconut & Cream, I Love Vanilla & Ice Cream, I Love Strawberries & Milkshake: ja, bij I Love Cosmetics weten ze wel waar we van houden. Zo begrijpen ze ook dat je tijdens de gure wintermaanden wat extra nodig hebt, om je lijf, maar zeker ook jezelf even te verwennen en te laten ontspannen.

Een spa in je eigen badkamer, precies wat we nodig hebben! Met de I Love Cosmetics Spa lijn krijg je dat in een handomdraai voor elkaar. Alle producten zijn speciaal bedoeld om je huid extra te verzorgen, en jou ontspannen en vrolijk te maken. Van Bath & Body Oil tot Bath Soak, van Hand & Body Lotion tot Leg & Foot Gel, aan alle is gedacht.

ilovespa2

Wij probeerden de Deliciously Soft Sugar Scrub uit, een scrub met stevige korrels, die toch super lief is voor je huid. Met de ‘suiker’ scrub je de dode huidcellen van je lijf, geen overbodige luxe, zodat je huid een oppepper krijgt. Je humeur krijgt dat ondertussen ook, door de zalige zoete geur van een ouderwetse snoepwinkel, onweerstaanbaar. Na je scrubsessie is je velletje lekker zacht en soepel, en door de mango boter, zonnebloemolie en Vitamine E ultiem verzorgd, terwijl de geur je nog een tijdje heel subtiel zal omringen. Ons favoriete product om de winter mee door te komen, te koop bij Douglas voor 9,95 euro.