Beauty

HUGO Woman Eau de Parfum

HUGO Woman Eau de Parfum

HUGO Woman… die geur is er toch al een tijdje? Klopt, sinds eind jaren negentig om precies te zijn. Maar HUGO Woman Eau de Parfum is helemaal nieuw!

HUGO Woman Eau de Parfum

De wereld verandert, de HUGO vrouw verandert. En dat vraagt om een nieuwe geur. Eentje waarin je de vertrouwde HUGO Woman terug vindt, maar dan aangepast aan de huidige tijd.

De eerste grote verandering is dat de nieuwe geur een Eau de Parfum is, terwijl de ‘oude’ HUGO Woman een Eau de Toilette was. Een groot verschil, een Eau de Parfum is intenser, dieper dan een Eau de Toilette, en biedt een heel andere geurbeleving. Op het eerste gezicht kunnen we dus stellen dat deze nieuwe geur perfect is voor iedereen die houdt van een geur met wat meer diepgang.

De HUGO vrouw

De HUGO vrouw is een trendsetter, iemand die vooraan staat als het om nieuwe trends en ontwikkelingen gaat. Een sterke, originele vrouw, nieuwsgierig en een tikkie stoer.

Het is nog niet zo makkelijk om voor deze vrouw een geur te ontwerpen, zonder dat deze mannelijk wordt. Verschillende soorten fruit zorgen daarvoor, net als de noten van amber die je na een tijdje begint te ruiken. Maar er zijn ook die stoere accenten, die je normaal in herengeuren tegenkomt, zoals Indiase zwarte thee. Zij zorgen ervoor dat de geur zich onderscheidt van vele anderen, net als de HUGO vrouw dat doet.

HUGO Woman Eau de Parfum

Klaar voor de toekomst

Met de introductie van deze Eau de Parfum is HUGO Woman klaar voor de toekomst. De geur is opvallend in zijn eenvoud, waardoor hij zowel zakelijk als privé past bij iedere vrouw die zich in HUGO Woman herkent. Prijzen voor de Eau de Parfum beginnen bij €45,-.