Beauty

The Gingerbread School House van The Body Shop

Rondom de feestdagen vind je volop gift sets in de winkels. Maar geen één is zo bijzonder als The Gingerbread School House van The Body Shop.

Deze cadeauset staat namelijk symbool voor wat The Body Shop deze kerst gaat doen: uitdelen. Aan mensen die het goed kunnen gebruiken, om precies te zijn. Dit jaar doneert The Body Shop 237.500 euro uit de verkoop van cadeaus tijdens de feestmaand aan kinderen in Ghana, Honduras, Nepal en Noord- en Zuid-India. Zo wordt in Ghana geholpen om een nieuwe school te bouwen, in een afgelegen dorp in het gebied waar veel van de cacaoboter leveranciers van The Body Shop wonen

bodyshopkerst132

Wat een mooi initiatief! Speciaal voor deze actie werd het Gingerbread School House ontworpen, een stevige kartonnen cadeauverpakking in de vorm van een school, handgemaakt door een gemeenschap in Nepal die ook door deze actie gesteund zal worden. De school is zo mooi en stevig, dat hij nog jaren meekan als speelgoedhuisje voor de kinderen!

Natuurlijk mag de inhoud er ook zijn. De super feestelijke producten uit de Cranberry en Ginger lijnen (we zijn dol op de Body Butters!) zijn perfect voor de feestelijkste maand van het jaar en brengen je direct in kerststemming. Mooi initiatief van The Body Shop! The Gingerbread School House kost 23 euro, snel kopen, voor jezelf of iemand anders!