Beauty Favourites Getest

Getest: Therme Milk Bath’s

Als eens overwogen een schepje melkpoeder in je bad te gooien? Moet je toch eens doen! Niet uit de supermarkt, maar uit de nieuwe lijn van Therme. Zij brachten onlangs een serie Milk Bath’s in de winkels, die wij met alle plezier voor je hebben getest.

Het Milk Bath bestaat uit een poeder waarvan je een paar schepjes in je bad gooit. Het poeder transformeert in een zijdezacht, melkachtig bad. Heel licht van structuur, heerlijk geurend en goed voor je huid. Met name de African Spa variant, waar sheabutter aan is toegevoegd, is perfect voor de zeer droge huid, die na afloop van een heerlijk romig laagje voorzien is. Het ‘Zen White Lotus’ Milk Bath is de meest zijdezachte van de 3 varianten, met een fijne zachte geur, terwijl Lomi Lomi Milk Bath je zo meeneemt naar een tropisch eiland: kokos vormt een belangrijk bestanddeel, en dat ruik je!

De Milk Bath’s kosten 6,99 euro per stuk, en gaan (afhankelijk van hoeveel je in je bad gooit) zeker wel een badbeurt of 5 mee, en dan kun je je bad steeds echt rijkelijk vullen. Een mooie aanvulling op het badassortiment!