Beauty Favourites Getest

Getest: The Body Shop Nutriganics Smoothing Day Cream

Waar de trends op het gebied van gezichtscrèmes de afgelopen jaren steeds indrukwekkender, maar vooral ook technologischer werden, bewijst The Body Shop dat het ook anders kan. Geen DNA wetenschap, geen chemische peeling, maar gewoon puur natuur, dat is hun Nutriganics lijn.

De lijn is er speciaal om de eerste ouderdomsverschijnselen tegen te gaan. Ben je eind twintig, begin dertig, dan wordt een goede verzorging van je huid steeds belangrijker. Alle producten uit de Nutriganics lijn bevatten als basisingrediënten biologische Community Trade-babassuolie uit Brazilië, en biologisch groot-kaasjeskruidextract uit Zwitserland. Vochtregulerend en verzorgend, én door ECOCERT gecertificeerd als biologisch!

In de lijn vind je een Foaming Facial Wash (10 euro), Refreshing Toner (9 euro), Smoothing Serum (16 euro), Smoothing Eye Cream (13 euro), Smoothing Night Cream (16 euro), Smoothing Mask (14 euro) en een Smoothing Day Cream (15 euro). Deze laatste hebben we voor je uitgetest.

De Cream is rijk en verzorgend, dat voel je direct bij het aanbrengen. Het is er eentje die je goed moet inmasseren. Toch is de samenstelling niet vet of glimmend: de crème trekt direct diep in de huid, en maakt voor je gevoel niet alleen het bovenste laagje soepeler en gladder, maar heel je huid elastischer. Fijn, en een prima basis voor je make-up. Je huid blijft urenlang soepel en gehydrateerd, dat er uiteindelijk voor zorgt dat rimpeltjes en lijntjes minder kans krijgen. Een prima product voor een prima prijs!