Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Revlon Top Speed Nail Enamel

Gemak en helemaal up to date qua fashiontrends: dat is het idee achter de limited edition Top Speed Nail Enamel Collection van Revlon. De kleuren sluiten perfect aan op dit seizoen, terwijl de speciale formule ervoor zorgt dat je nagellak binnen 1 minuut droog is. Zo kun je zonder dat het veel tijd kost iedere dag je nagellak aanpassen op je outfit!

De Top Speed Nail Enamel is er in 5 kleuren, Guava, Cloudy, Peachy, Stormy, waarbij is gekozen voor zowel pastels als uitgesproken kleuren als rood en groen. Wij testten de grijs-beige ‘Stormy’ en groene ‘Emerald’.

De nagellak is in 1 laagje redelijk dekkend, maar wil je echt een egaal resultaat dan zul je 2 laagjes aan moeten brengen. Mits dun aangebracht is het eerste laagje binnen een minuut goed droog, al het is dan nog niet helemaal stootproof. Na het tweede laagje duurt het drogen, omdat de nagellak nu dikker op de nagels zit, wat langer, maar nog steeds korter dan bij veel andere merken. Het effect is dan mooi egaal, superdekkend en prachtig glimmend.

Onze favoriet is, met het oog op de huidige kleurtjestrend, absoluut de Emerald, die mooi diepgroen opdroogt. Heb je in je outfit al flink uitgepakt qua kleur? Dan is de meer neutrale ‘Stormy’ een mooi en stijlvol alternatief.