Beauty Favourites Getest

Getest: Revlon PhotoReady™

Welke foundation je voorkeur heeft is iets persoonlijks. Waar de ene zweert bij een stevige, dekkende soort, kiest de ander voor een lichte, luchtige variant. De nieuwe PhotoReady Foundation van Revlon zit daar een beetje tussenin.

Dun van structuur, stevig qua dekking. Maar niet verstikkend of met een maskereffect, nee, de foundation wordt na het aanbrengen prachtig één geheel met je huid. Geen vlekken of duidelijk zichtbare grenzen rond je haarlijn dus, heel prettig, terwijl je huid wel in 1 keer egaal en net wat frisser oogt, met een mooie poederachtige finish.

Het geheim zit ‘m in ‘photochromatische pigmenten’, wat er kort gezegd op neerkomt dat het licht dat op je huid valt wordt gereflecteerd, en dat zorgt er op zijn beurt weer voor dat je huid er egaal uitziet. Ingewikkelde materie, maar met een wat ons betreft bijzonder fijn (en langhoudend!) resultaat. Ook de verkoopprijs van 15,95 euro bevalt ons prima, Revlon PhotoReady is in zijn prijscategorie absoluut 1 van de betere foundations.