Beauty Getest

Getest: Revlon ColorStay Ultimate Liquid Lipstick

Lipgloss is fijn, maar heeft wel de reputatie overal afdrukken achter te laten en dus snel van je lippen te verdwijnen. Long lasting lipproducten hebben op hun beurt weer de reputatie om nogal ‘droog’ te zijn, ze hebben vaak wat weg van sneldrogende inkt.
Revlon liet het daar niet bij zitten, en komt nu met ColorStay Ultimate Liquid Lipstick: een long lasting lipstick, die niet droog aanvoelt en zelfs een kleine gloss bevat. Dat wilden wij testen!
De Liquid Lipstick is redelijk dun, zoals we gewend zijn van longlasting producten. Eenmaal aangebracht valt echter op dat het effect meer glossy en zachter is. Wel trekt het product echt in je lippen, zodat het niet afgeeft en lang blijft zitten: wij kwamen de hele dag door met gekleurde lippen, al vervaagt het effect natuurlijk wel in de loop van de dag.

Waar we normaal altijd de neiging hebben om over een longlasting lipstick nog een gloss aan te brengen, tegen dat droge effect, is dat met ColorStay Ultimate Liquid Lipstick in ieder geval de eerste uren niet nodig. Ben je gewend aan zachte, altijd glimmende lippen, dan zul je na een paar uur toch misschien een gloss erbij pakken of een nieuw laagje aanbrengen, maar persé nodig is het niet. Een fijne introductie dus, met een fijne prijs: 10,95, je hebt de keuze uit tien tinten. O.a. te koop via Drogisterij.net.