Beauty Getest

Getest: Revlon Beyond Natural Skin Matching Foundation

Wij zijn dol op innovatieve make-up producten, en stonden dan ook te popelen om de nieuwste foundation van Revlon te testen. Want dit is niet zo maar een foundation, dit is magie!
Nou ja, op het eerste gezicht dan. De foundation komt namelijk wit uit de tube, en verandert op je huid opeens van kleur zodat ‘ie perfect bij je tint past. Zomaar vanzelf? Nou, als je goed kijkt zie je in de witte foundation kleine ‘stipjes’ zitten. Dit zijn de kleurpigmenten, die vrijkomen zodra je erover wrijft. Op dat moment laat je de kleur als het ware vrij, zodat deze zich met je huid kan versmelten.

Naturelle, lichte foundations zijn dit seizoen hotter dan hot, en deze variant van Revlon is als je het ons vraagt een topper in zijn soort. Niet eerder kwamen we een foundation tegen die in slechts 3 tinten verkrijgbaar is, maar toch prima matcht bij iedere huidtint. Het geeft je huid net die lichte dekking die nodig is, maar is verder onzichtbaar. Een aanwinst in foundationland! Revlon Beyond Naturalâ„¢ Skin Matching Makeup kost ter introductie 10,95 euro, de uiteindelijke verkoopprijs wordt 12,95 euro. Ook online te koop, via Drogisterij.net.