Beauty Favourites Getest

Getest: Paul Smith Rose Summer Edition

Paul Smith Rose behoort al sinds 2007 tot onze favorieten. Speciaal voor de naderende zomer werd de geur in een zonnig jasje gestoken, en dan niet alleen qua geur: ook de flacon is zonnig geel!

De basis, het hart van de geur, bestaat ook bij deze limited edition uit rozen. Daarnaast is er dit keer gebruik gemaakt van heerlijk frisse zwarte bessen, viooltjes, watermeloen en thee, zodat je direct na het aanbrengen in zomerse sferen komt. Na een tijdje wordt de geur wat ‘warmer’, door o.a. amber, witte musk en cederhout.

Waar zomergeuren, of andere limited editions, van bestaande geuren, bij de liefhebbers nog wel eens tegen kunnen vallen, lijkt de kans ons in dit geval heel klein. De geur blijft dezelfde uitstraling houden, maar dan met een heerlijk zomers sausje. Daarnaast is ook de lekker grote (100 ml) flacon werkelijk prachtig, robuust door zijn materiaal, zacht door zijn ronde vormen em ultiem vrolijk, zomers door zijn kleur. Een heerlijke zomergeur, vanaf begin deze maand voor 43 euro te koop bij de luxe parfumerie.