Beauty Getest

Getest: Nivea Happy Time Deodorant

Heel de dag het gevoel van een frisse douche, zo belooft de nieuwe Happy Time deo van Nivea. Klinkt fijn, want we weten allemaal dat warme wintertruien ervoor kunnen zorgen dat we ons zo in de loop van de dag niet meer zo fris voelen. En ook over een tijdje, als de zomer aanbreekt, is de frisheid soms ver te zoeken.

Het frisse gevoel dat de deo belooft komt vooral voort uit de geur, een combinatie van sinaasappel en bamboe-extracten. Deze is fris als je de deo opspuit, maar ook uren daarna komt er nog een opvallend fris luchtje onder onze oksels vandaan. En da’s fijn! Happy Time is echter geen deo die oksellucht alleen maskeert, het beschermt je ook gedurende 24 uur tegen al te veel transpiratie.

Nadelen? Niet direct. Want al heeft de deo een opvallend fris luchtje, deze botst over het algemeen niet met je parfum. vergelijk het met de zweem van geur die een douchegel achter kan laten op je huid, fris zonder direct op te vallen. Een fijne deo dus, verkrijgbaar als spray en roll-on vanaf 3,79 euro.