Beauty Favourites Featured Getest

Getest: L’Eau de Chloé Eau de Toilette

In 2008 werd Chloé Eau de Parfum geintroduceerd. Een prachtige klassieke, vrouwelijke geur die je kunt herkennen aan het strikje om de hals.

Nu is daar L’Eau de Chloé, een Eau de Toilette. Een nieuwe geur, maar wel gebaseerd op het origineel. Dat zie je ook terug aan de flacon, die ook weer van een strikje is voorzien. Een groene dit keer, want L’Eau de Chloé is een stukje frisser dan haar voorganger.

De heerlijke geur van dauw in de vroege ochtend, vermengd met een lichte citrusnoot, zo ruikt de geur als je hem opbrengt. Even later doen echter de roos en patchoeli hun intrede, wat de geur luxe maakt, op en top vrouwelijk en stijlvol. Een bijzondere combinatie: waar je meestal moet kiezen tussen fris en klassiek, is L’Eau de Chloé het allebei tegelijk.

L’Eau de Chloé doet ons verlangen naar het voorjaar, het gras dat steeds groener wordt, de eerste bloemen die uitkomen, het bleke zonnetje dat de dauw ’s ochtends doet verdwijnen, om vervolgens de rest van de dag te stralen. Een mooie, frisse interpretatie van de originele geur, die grote kans maakt om eveneens een echte klassieker te worden. Verkoopprijzen beginnen bij 43,50 euro.