Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Bourjois Volumizer Mascara Ultra Black

Zwart, zwarter, zwartst. Wie dacht dat zwart ‘gewoon zwart’ was komt bedrogen uit, want de Ultra Black Volumizer Mascara van Bourjois is toch echt zwarter dan zwart. Intens, diep zwart, voor een vurige blik!

De mascara werkt in twee stappen. Eerst draai je het borsteltje uit de houder door alleen het bovenste gedeelte, duidelijk gemerkt met ‘Step 1’ los te draaien. Het borsteltje komt nu met een kleine dosis mascara uit de houder, perfect om de wimpers te separeren en modelleren. Daarna draai je de flacon nogmaals open, maar dan bij ‘Step 2’. Het borsteltje bevat nu veel meer mascara, en geeft je wimpers een flinke volumeboost.

Doordat je met 2 laagjes werkt, waarbij de eerste stap het voorwerk verricht, en de tweede het afmaakt, is de kans op klontertjes minimaal. Daarnaast geeft de mascara je ook nog de kans om, op dagen dat je wimpers niet al te veel op hoeven te vallen, alleen stap 1 aan te brengen, voor een subtieler effect. Door de intense zwartheid komen je wimpers ook dan al goed tot hun recht.

Benieuwd geworden naar deze mascara, of andere producten van Bourjois? Ren dan snel naar Etos, want daar geldt nog tot 22 januari 1+1 gratis op alle Bourjois producten. Dat is leuk inslaan!

Daarnaast kun je ook vrienden worden met Bourjois op Facebook, meteen even doen, want zo blijf je altijd op de hoogt van alle acties van dit fijne merk.