Beauty Celebs Favourites Getest

Getest: Avril Lavigne Forbidden Rose

Het is niet de eerste, en het zal ook zeker niet de laatste celebrity geur zijn die de parfumerie betreedt: Forbidden Rose van Avril Lavigne. In Nederland horen we niet zo heel veel meer van Avril, maar aan de andere kant van de oceaan timmert zij nog vrolijk aan de weg.

Het nadeel van celebrity geuren is dat zij vaak niet heel uitgesproken zijn. Meestal zijn het geuren die door een breed publiek gewaardeerd worden, waar je niks op tegen kunt hebben, maar waarvoor je ook niet wildenthousiast naar de parfumerie rent. Forbidden Rose vormt daar geen uitzondering op: een aardige geur, bloemig maar toch ‘donker’, niks mis mee. Ook de prijs is prima in orde, die begint al bij 17 euro.

Waar de geur het meer van moet hebben is de uitstraling. Die is namelijk dik in orde, met een transparant flesje met paarse inhoud. Hierdoorheen zie je dat het slangetje dat aan de verstuiver vast zit, en meestal transparant van kleur is, in dit geval zwart is. Een opvallend detail, leuk! De dop van de flacon is gevormd als een roos, de ring met prikkeldraad motief die hier onder zit zit los, en kun je dus ook om je vinger schuiven. Da’s een leuke extra, die zeker bij jonge meiden in de smaak zal vallen.