Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Apivita

Als er een nieuw huidverzorgingsmerk in Nederland de markt betreedt, willen wij dat natuurlijk uitgebreid testen. En dus gingen we aan de slag met de producten van Apivita, die in Nederland te koop zijn via verschillende apotheken.

Apivita komt uit Griekenland, en daar komen dan ook de ingrediënten vandaan. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke bestandsdelen, hoeveel procent kun je altijd teruglezen op de verpakking, veelal is het rond de 90%. De producten zijn stuk voor stuk heel ‘echt’, dus zonder chemische trucjes en ingewikkelde technologische hoogstandjes. Zo is er een body milk met bergamot en groene thee, is voor de Wine Elixer dagcrème rode wijn gebruikt, en is er een heerlijke shampoo met kamille en honing.

Alle producten ruiken heerlijk, je ‘proeft’ de ingrediënten als het ware, en zijn prettig in gebruik. We zijn gecharmeerd van de Griekse teksten op de verpakking, het maakt de producten extra authentiek, maar gelukkig is er ook een Engelse vertaling aangebracht, zodat je wel weet hoe je een en ander moet gebruiken. Het assortiment is zeer breed, een goed beeld daarvan krijg je op de internationale website. Wij zijn enthousiast over deze eerlijke producten en het ruime assortiment. Onze favorieten: eerder genoemde Wine Elixer dagcrème, heerlijk rijk en voedend, en de hieronder afgebeelde maskertjes, voor ieder huidtype is er een geschikte variant.