Beauty

Euphoria essence van Calvin Klein

euphoria essence

Dit is het seizoen voor warme geuren, zacht en sensueel. Geuren die de kou buiten doen vergeten, en die zwaarder zijn dan je in de zomer zou dragen.

De limited edition euphoria essence van Calvin Klein is daar een perfect voorbeeld van: een verleidelijke damesgeur om het warm van te krijgen.

euphoria essence

Euphoria essence is natuurlijk gebaseerd op euphoria, de zo succesvolle geur van Calvin Klein. Dat zie je aan de flacon, die dezelfde vorm heeft, maar dit keer niet voorzien is van een metallic schelp zoals bij de originele geur.

Krachtig, mysterieus en sexy: de diepe kleuren van de flacon doen vermoeden dat de geur die zich hierin verstopt heeft geen luchtig niemendalletje is. En dat klopt. Al ruikt de euphoria essence direct na het aanbrengen nog naar sappig fruit, al snel blijkt dat dat slechts een voorproefje is van het echte werk dat snel zal volgen.

Zacht, maar toch ook een tikje pittig, met o.a. puur jasmijn, kasjmierhout en patchouli. Een diepe geur, eentje voor dames die graag ruiken wat ze dragen, en niet bang zijn anderen daarvan mee te laten genieten. Niet te overheersend, maar zeker ook niet verlegen, deze luxe geur. Om hem extra verslavend te maken zit er zelfs witte chocolade in verwerkt, een zoete, zachte geur die perfect past bij de andere geurtonen.

Houd je van de originele euphoria, maar zoek je voor de winter een geur die nog wat sensueler is, dan is dit absoluut een aanrader. Nog verleidelijker, nog vrouwelijker, nog warmer. Euphoria essence Calvin Klein Eau de Parfum is vanaf €49 (30 ml) te koop bij Ici Paris XL. Ook voor heren is er een matching limited edition: ook leuk om elkaar cadeau te doen tijdens de feestdagen!