Beauty Getest

Etos Max Volume 24H mascara

Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijst Etos met zijn eigen merk producten. De nieuwe mascara is een topper!

Etos heeft een reputatie hoog te houden als het op de eigen merk producten aankomt. Stuk voor stuk reuze betaalbaar en opvallend goed van kwaliteit. De nieuwe Max Volume 24H mascara past prima in dat rijtje.

Een mascara moet vooral doen wat hij belooft. Leuk, al die spectaculaire borsteltjes en nieuwe formules, maar wij willen gewoon mooie, donkere en lange wimpers, die je ogen laten spreken. En da’s precies wat de nieuwe mascara van Etos doet. Heerlijk!

De robuuste mascara ligt lekker in de hand, en is redelijk dun, maar zeker niet te dun van samenstelling. Het siliconen borsteltje heeft hele kleine, stevige ‘haartjes’, die de mascara makkelijk en nauwkeurig aanbrengen. Eén laagje is voldoende, maar wil je echt knallen met je wimpers kun je zonder gevaar voor klontjes ook prima een tweede laagje aanbrengen.

Je wimpers worden mooi gescheiden en lijken extra lang en vol, een effect dat de hele dag aanhoudt. Of het echt 24 uur is zoals beloofd durven we niet te zeggen, maar van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is geen enkel probleem. De prijs is fijn vriendelijk: tot en met 17 maart 2013 betaal je 4,49 euro, daarna geldt de normale prijs van 5,99 euro.