Beauty

Etos make-up in een nieuw jasje

Etos make-up

Je hebt het vast al gezien: het nieuwe logo van Etos. Wist je dat dat eigenlijk helemaal niet nieuw is?

Etos bestaat al sinds 1919, en dit logo komt uit de begintijd. Prachtig, toch? Net als de nieuwe Etos make-up die nu in de winkels ligt.

Nieuw!

Etos heeft de afgelopen periode een flinke restyling doorgevoerd. Het nieuwe logo is te vinden op alle Eigen Merk producten, die ook qua verdere looks in een nieuw jasje werden of nog worden gestoken.

Ook het Etos make-up assortiment is helemaal vernieuwd, en ziet er prachtig uit. Of het nu door het ‘nieuwe’ logo komt, of de mooie zwarte verpakkingen: de nieuwe make-up lijn is een lust voor het oog. Wij probeerden een aantal producten uit om eens te zien of de kwaliteit net zo goed is.

Etos make-up

Etos make-up

Het nieuwe Etos make-up assortiment is enorm breed, met alles van mascara en oogschaduw tot kwasten en lipgloss. Onmogelijk om je hier alles te laten zien, maar we hebben er een paar toppers uitgepikt.

We beginnen bij de basics! Zoals die opvallende blauwe Hydrating Primer (€ 5,99), die je gebruikt om je huid te egaliseren voor je je make-up aanbrengt. Wees niet bang om in een Smurf te veranderen, die blauwe kleur verdwijnt zodra je de primer op je gezicht aanbrengt. En het goede nieuws is: dat geldt ook voor fijne lijntjes. Een prima primer, die ervoor zorgt dat je make-up een stuk mooier blijft zitten. Niet overslaan dus!

Speciaal voor de ogen is er een Eyeshadow Primer (€ 3,99), ook al zo’n product dat velen ‘vergeten’ te gebruiken. Zonde, want het zorgt ervoor dat je oogschaduw een stuk langer en beter blijft zitten, en veel intenser van kleur wordt.

De laatste basic, eentje waarvan we weten dat ook lang niet iedere vrouw hem in huis heeft, is de Make-up Fixing Spray (€ 4,99). Ziet jouw gezicht er na het opmaken ook wat te netjes, te ‘opgemaakt’ uit en heb je de neiging er even lekker met je vingers overheen te gaan om dat te verminderen? Niet doen! Gewoon even sprayen, en je bent van die ‘net opgemaakte’ look af, en zorgt er ook nog eens voor dat je make-up de hele dag beter blijft zitten. Zeker op drukke of warme dagen is dit flesje onmisbaar!

Etos make-up eyeshadow palette

Kleur

Naast hele goede basics, vind je in de nieuwe Etos make-up lijn natuurlijk ook lekker veel kleur. Kleur op je wangen, met de mooie, goed gekleurde blush (€ 3,99). Ideaal om zo’n lekker fris blosje op je wangen te toveren, dit zachte poeder met een heel licht glinstertje. Lichte accenten leg je moeiteloos met de Highlighting Powder (€ 3,99). Wees voorzichtig met aanbrengen, want het effect is behoorlijk sterk, precies zoals een goede highlighter zou moeten zijn.

Ook mooi is het Eyeshadow Palette (€ 6,99), waarin grijs de hoofdrol speelt. Verschillende tinten, aangevuld met wit en zacht lila, die perfect te combineren zijn. Inclusief een matte zwarte kleur voor klassieke smokey eyes en een metallic variant voor een moderne variant hierop. En omdat bij donkere ogen niets zo mooi staat als rode lippen, vind je ook deze in de nieuwe collectie. Een lekkere knalkleur, Vampires Kiss (€ 3,99), die je look helemaal compleet maakt.