Beauty Getest

Etos Long Lasting eyecream

Nieuw van Etos: Long Lasting eyecream. Creamy oogschaduw in de nieuwste trendkleuren, om je ogen dit najaar te laten knallen. Wij probeerden het uit!

De eyecream zit verpakt in een leuk doorzichtig potje. Wij probeerden de zilvergrijze variant met kleine metallic deeltjes. Past perfect bij de najaarstrends, én is hartstikke handig en veelzijdig in gebruik.

Je brengt de eyecream aan met je vingers of met een stevig penseeltje. Je kunt hierbij heel goed doseren hoeveel kleur en intensiteit je wilt, kwestie van wat dikker opbrengen of wat verder vervagen. Extra leuk wordt het als je meerdere kleurtjes in huis hebt, die je door de romige structuur perfect in elkaar kunt laten overlopen.

Veel romige oogmake-up gaat in de loop van de dag ‘aan de wandel’, om te eindigen in de lijntjes rondom je ogen. Ook met deze van Etos ontkom je daar niet helemaal aan, al is de structuur een stuk steviger en ‘hechtender’ dan vele andere soorten. Door de rijkelijke toevoeging van kleine glinsterende deeltjes zien je ogen er, ondanks de donkere kleur van de cream, toch stralend uit, zeker als het licht er mooi op valt.

Etos Long Lasting eyecream is vanaf nu te koop voor 4,99 euro in diverse kleuren. Ren snel naar Etos om jouw favoriete(n) uit te zoeken, en aan de slag te gaan met dit veelzijdige product!