Beauty Getest

Etos Colour Adapt foundation

Foundation is er om de uitstraling van je huid te verbeteren, niet om hem te verstoppen. Bij Etos snappen ze dat.

De nieuwe Etos Colour Adapt foundation past perfect bij je huid, omdat hij licht dekkend is, en je eigen huid dus als basis neemt voor het eindresultaat. Een foundation die zich aanpast aan jouw huid, zo noemen ze dat, al maak je de foundation met die woorden misschien iets te ‘intelligent’.

Nee, het is niet zo dat je foundation eenmaal op je huid ‘ziet’ wat jouw natuurlijke teint is, en zichzelf daarop aanpast. Wel is dekking en kleur minder intensief dan bij veel andere foundations, waardoor je huid niet wordt afgedekt, maar alleen iets gelijkmatiger gemaakt. De foundation is deels transparant, maar wél dekkend genoeg om lichte rode vlekjes te verminderen en je huid een egale uitstraling te geven.

Ben je op zoek naar een foundation die je een natuurlijk doch verzorgd resultaat geeft, dan is Etos Colour Adapt dé foundation voor jou. Zeer betaalbaar (5,99 euro), licht dekkend, voorzien van een SPF 15 en verpakt in een handig en hygiënisch tubetje met een pompje erop. Prima introductie van Etos!