Beauty

Eternity Summer Calvin Klein

Eternity Summer Calvin Klein

Het is de tijd van de zomergeuren! Vaak hebben we het hier over zomerse varianten op bestaande geuren, die meer of minder geslaagd zijn. De Eternity Summer 2015 editie van Calvin Klein is een topper!

Eternity Summer Calvin Klein

Direct na het opsprayen ruikt dit Eau de Parfum (100 ml, verkoopprijs €60,55) zoals zoveel zomergeuren doen. Fris, bloemig, wat fruit. Lekker hoor, maar niet heel verrassend.

Geduld is hier echter het sleutelwoord. Want nadat de aanvankelijke fruitgeur (groene peer, mandarijn en watermeloen) minder wordt, komen er mooie bloemen opzetten (pioenbloemblaadjes, zoete blauwe hyacint en waterlelie) die de geur wat meer diepte geven en hem zachter maken.

Sexy!

De echte verrassing volgt nog later: Eternity Summer is sexy! In de basis van de geur van je witte amber, muskus en sandelhout, die het parfum zacht, zwoel, romig en sexy maken. Op en top vrouwelijk!

Heel apart is hoe deze geur echt verandert na het aanbrengen, niet vaak ruik je zo duidelijk de verschillende fases. Geef hem dus even de tijd om te ‘rijpen’ als je hem gaat testen in de parfumerie. Op je polsen of een teststrip spuiten en een beetje waaieren is niet genoeg, laat de geur minstens een half uur tot leven komen, en ruik dan nog eens. Wedden dat je verkocht bent?