Beauty

Eternity Now Calvin Klein

Eternity Now

De eeuwigheid begint nu! Althans, zo luidt het motto van de nieuwe geur van Calvin Klein, Eternity Now. Verkrijgbaar voor zowel dames als heren, wij mochten de damesgeur uitproberen en vertellen je er alles over.

Eternity Now

Eternity Now Calvin Klein is een nieuwe geur, die qua naam en sfeer natuurlijk wel doet denken aan de klassieker, Eternity. Een geur waarin de liefde centraal staat, want geen emotie laat zich zo mooi vertalen in een parfum.

De liefde, in zijn puurste, heftigste vorm. Het begin van een nieuwe relatie, het begin van iets voor de eeuwigheid. Dat moment dat je je opeens realiseert dat dit het is, dat dit moment de rest van je leven zal bepalen. Dat is de emotie die men geprobeerd heeft te vangen in een geur, en we moeten zeggen, dat is behoorlijk goed gelukt.

Clean maar krachtig

Net als de flacon en verpakking (die zijn gebaseerd op Eternity, maar net weer een tikje anders zijn) , is ook de geur clean. Geen poespas, geen versierseltjes, maar puur. Daar houden we van, het geeft een geur iets krachtigs en herkenbaars.

Direct na het aanbrengen ruik je frisheid, fruit, gevolgd door wat zachtere bloemen. Maar pas na een tijdje onthult Eternity Now zijn ware identiteit, met sensuele tonen als kasjmier voile, ambrox en muskus. Ook daarin zie je het klassieke liefdesverhaal weer terug: eerst fris en vrolijk en een tikje speels, en dan, als de vlam in de plan slaat, de connectie er onmiskenbaar is, de diepere emotie.

Eternity Now

Voor altijd

Er zijn geuren die passen bij een moment van het jaar, of een moment van de dag. Geuren die je naar je werkt draagt, en geuren die je op doet als je uit gaat. Eternity Now is een geur voor altijd, eentje die vooral bij je stemming moet passen. Deze super vrouwelijke, zachte en herkenbare geur geeft je dag in dag uit het gevoel verliefd te zijn, zelfs als je dat eigenlijk niet bent.

Verkoopprijzen voor de Eau de Parfum lopen van €46,11 (30 ml) tot €89,94 (100 ml). In dezelfde lijn vind je ook een Body Lotion en Shower gel.