Beauty

Valentijnsdag met essence: like an unforgettable kiss

essence like an unforgettable kiss

De lente, de liefde! Op Valentijnsdag laten we je kennismaken met de nieuwe trend edition van essence: ‘like an unforgettable kiss’.

Limited edition

Buiten het vaste assortiment om, komt essence ieder jaar met een aantal trend editions, die perfect inspelen op het seizoen. Zo blijft het assortiment altijd actueel, en kan er snel worden ingesprongen op bepaalde trends.

Deze limited edition producten zijn meestal razend populair. Hun lage prijs, prima kwaliteit en opvallende uitvoeringen zorgen er regelmatig voor dat ze uitgroeien tot ware collector’s items.

like an unforgettable kiss

Vanaf nu, t/m maart (of wanneer de voorraad op is) vind je de trend edition ‘like an unforgettable kiss’ in de essence schappen bij Kruidvat en Trekpleister. De lijn speelt helemaal in op de lente, op de liefde. Dat betekent zachte, zoete kleurtjes en veel liefdevolle verwijzingen.

Er zijn eyeshadows in drie verschillende kleuren, die opvallen door het liefdevolle reliëf waarin het poeder is gedrukt, leuk. De nagellakjes in deze lijn zijn er in abrikoos, mint, paars en roze, voor een subtiel fashion statement.

Op de lippen kun je kiezen voor een lipstick, in abrikoos, roze en felrood, of je pakt de lip smoother. Een bijzonder product, dat een peeling combineert met een mooie gloss. Wij probeerden hem zelf uit, en vielen voor het hoge gloss gehalte. De fijne korreltjes die in het product verwerkt zijn scrubben je lippen lichtjes, wat zorgt voor doorbloede, zachte lippen. Mooi en verzorgend!

essence like an unforgettable kiss

Hebbedingetjes

Zoals altijd vind je in deze trend edition ook weer een aantal fijne hebbedingetjes. Neem nu de blush brush: een lekker grote kwast om blush mee aan te brengen, met in het midden een prachtig paars hart. Hebben! Ook leuk is de duo blush, een blush in twee tinten verpakt in een snoeperig doosje. Alleen daarom zou je hem al aanschaffen!

Mooie extra is tenslotte de bijpassende like an unforgettable kiss fragrance, een luchtje om verliefd door (of op?) te worden. Verkrijgbaar in meeneemflacon van 10 ml (voor de spotprijs van €2,99) en een ‘echte’ flacon van 50 ml, die je ook maar €6,99 kost.