Beauty

Eau de Lacoste Sensuelle: de sensuele kant van Lacoste

Eau de Lacoste Sensuelle

Vorig jaar werden we al blij van Eau de Lacoste. Nu is er een ‘Sensuelle’ variant, die al onze verwachtingen overtreft.

Eau de Lacoste is sportief, doch zacht en sensueel. Een echte geur voor overdag, die ons doet denken aan frisgewassen lakens, puurheid en licht. Heerlijk! Maar ja… wat moet je ‘s avonds of tijdens bijzondere gelegenheden? Dan kiezen we toch graag voor een wat zwaardere geur. Lacoste ook!

Eau de Lacoste Sensuelle

Want nu is er Eau de Lacoste Sensuelle, het sensuele ‘zusje’ van de oorspronkelijke geur. De originele flacon is herkenbaar, maar dan donkerder. Dat geldt ook voor de geur. De frisheid en puurheid zijn gebleven, maar dan in een wat warmer jasje.

Een echte avondgeur, maar niet overdreven zwaar of aanstellerig. Gewoon, tikje casual, eenvoudig. Een geur voor vrouwen die niet per se op wil vallen, maar zich wel bewust is van haar eigen vrouwelijkheid.

Om deze geur te bereiken werd gebruik gemaakt van o.a. Turkse rozen, amber en nougatine. Het resultaat is heerlijk en perfect geslaagd. Wat fijn dat iedere Eau de Lacoste fan nu een perfect alternatief voor de avonduren heeft! Prijzen voor de Eau de Parfum beginnen bij € 42,- (30 ml).