Beauty

Douche foams van Kneipp

Ons favoriete product voor onder de douche is zonder twijfel een foam. Wat fijn dat Kneipp deze nu ook heeft! Wij probeerden ze uit.

Voor wie geen idee heeft wat een douche foam is: een flinke spuitbus, die als je op de verstuiver drukt een heerlijk stevig, romig schuim in je hand spuit. Een lekker luxe gevoel, en veel fijner om je mee in te zepen dan een gel of crème.

Kneipp bracht twee van hun favoriete geuren, lavendel en mint eucalyptus in foam vorm de winkels in, en aan ons om ze uit te proberen. Qua geuren een schot in de roos: lavendel werkt ontspannend, terwijl mint eucalyptus juist verfrissend werkt (en heerlijk is bij verkoudheid!). Je kunt dus precies kiezen waar je behoefte aan hebt.

Belangrijk aan een douche foam is de textuur. Deze mag echt niet te waterig zijn, of zo van je hand aflopen. Nee, stevig en romig, als versgeklopte slagroom, dat is wat we willen! Daar zijn ze bij Kneipp prima in geslaagd, precies goed! De foam zorgt ervoor dat douchen nog meer een genietmomentje wordt, lekker zacht en zoals we van Kneipp gewend zijn, heerlijk geurend. Met een verkoopprijs van 6,99 euro misschien iets duurder dan andere doucheproducten, maar het is iedere cent waard, trust us.