Beauty

Dew the Hoola en Hoola Zero Tanlines: nieuw van Benefit

Benefit Dew the Hoola Zero tanlines

Een beetje Benefit fan weet precies wat we bedoelen als we ‘Hoola’ zeggen. Die heerlijke bronzer!

Dit jaar breidt Benefit uit met twee nieuwe producten in de Hoola lijn: Dew the Hoola en Zero Tanlines. Wij probeerden ze uit en vertellen je er alles over.

Dew the Hoola

Dew the Hoola… spreek de naam van dit product eens hardop uit en je weet wat je te doen staat! Alleen daarom al zijn we zo’n fan van Benefit, alleen al van hun productnamen wordt een mens blij.

Dat gezegd hebbende: over tot het product! Want ook dat mag er zijn. Denk aan het bekende Hoola poeder, maar dan in vloeibare vorm. Met min of meer hetzelfde effect, maar een andere manier van opbrengen. Gewoon, met je vingers, of met een kwast (een foundation kwast werkt prima!) een beetje van het product verdelen over de delen van je gezicht die je wilt ‘bronzen’ en klaar!

Bronzing producten kun je gebruiken om jezelf een instant subtiel zomers kleurtje te geven. Gebruik het hiervoor over het hele gezicht met nadruk op de delen die ook altijd het snelst bruin worden door de zon: de neus en de wangen. Ook kun je er perfect je gezicht mee ‘shapen’, de delen van je gezicht die wel wat minder op mogen vallen een kleine schaduw geven, terwijl je de punten die je wilt benadrukken juist een highlight geeft.

Fijn aan Dew the Hoola is dat de bronzer, net als de poedervariant, qua kleurpigmenten enkel en alleen bruin bevat. Geen oranje dus, waar het bij sommige bronzers nog wel eens mis gaat. Ook is het effect mooi mat, zonder glans of glitter. Daarmee is de bronzer geschikt voor iedere dag, en kan hij ’s zomers en winters een vast onderdeel van je make-up vormen. De verkoopprijs bedraagt €30,50. Het flesje van 30 ml is lekker zuinig in gebruik, dus je doet er behoorlijk lang mee.

Benefit Dew the Hoola Zero tanlines

Hoola Zero Tanlines

Wil je niet alleen je gezicht, maar ook je lijf een beetje Hoola meegeven? Dat kan! Benefit komt nu namelijk ook met een Hoola product voor je lijf, Zero Tanlines. Deze tijdelijke bronzer (je wast hem er zo weer af) geeft je lijf een instant zongebruind kleurtje, zonder dat je bang hoeft te zijn voor strepen of vlekken.

Hoe werkt het? Aan de tube zit zit een ‘magische dop’, eentje waar een sponsje in zit. Hiermee verdeel je de bronzer heel gemakkelijk over je huid, zonder vieze handen te krijgen. Je kunt je hele lijf bewerken, dan gaat je tube er wel snel doorheen, of kiezen voor de plekken die wel wat extra kleur kunnen gebruiken. Denk aan je benen, op de eerste rokjesdag van het jaar!

De bronzer is naturel in zijn resultaat: je ziet het effect duidelijk, doch subtiel. Geen ‘ik ben net 3 uur onder de zonnebank geweest’ tint, maar wel een lekker tintje. De bronzer haalt het spierwitte van je huid, of verdiept je reeds opgedane bruine kleurtje een beetje. We hebben hem natuurlijk zelf geprobeerd, en zijn enthousiast. De bronzer blijft de hele dag mooi zitten, en geeft geen vieze vlekken op kleding.

Een tube van 147 ml kost €32,50. Gebruik je hem alleen voor je blote benen dan gaat hij rustig maanden mee, wil je er meerdere keren je hele lijf mee bronzen gaat hij wat sneller leeg natuurlijk.