Beauty

Dermalogica UltraSmoothing Eye Serum

Zodra de herfst aanbreekt, de dagen korter worden en de temperaturen lager, worden de wallen onder de ogen donkerder en groter. Hulp van Dermalogica is onderweg!

Dermalogica is één van onze favoriete merken, zeker nadat we een tijdje geleden uitgebreid konden spreken met een aantal mensen achter dit merk: echte experts, die niet alleen gaan voor mooie woorden, maar bovenal voor goede resultaten. Een product wordt pas op de markt gebracht als men helemaal zeker weet dat het goed werkt, en daar komt heel wat onderzoek en finetuning bij kijken.

Zo zal het ook gegaan zijn met het nieuwe UltraSmoothing Eye Serum, want dat is weer een topproduct. Zijn andere oogproducten al snel te agressief voor jouw huid, dan moet je dit zeker eens proberen, want het is speciaal bedoeld voor mensen die last hebben van irritatie rondom de ogen.

Het serum, transparant van samenstelling en zeer zuinig in gebruik, breng je aan op de huid rondom je ogen, waarna het heel snel volledig intrekt. Geen vettig of wit laagje, nee, dit product werkt in je huid, in plaats van erop. In ons geval zag de huid rondom de oogleden, opgezet en wat rood na het slapen, er direct weer wat rustiger uit, een effect dat na wat langer gebruik alleen maar sterker werd. Vocht kreeg minder de kans zich te nestelen onder onze ogen, wat wallen liet verdwijnen als sneeuw voor de zon, en de tere huid rond de ogen leek steviger te worden, beter bestand tegen kou en regen.

Het serum is met 64 euro niet goedkoop. Maar is de huid rondom je ogen ook jouw zwakke plek, dan is het meer dan de moeite waard. Je ogen bepalen tenslotte je hele uitdrukking, zien zij er moe, opgezet of geïrriteerd uit dan kun je nog zo enthousiast aan de slag gaan met make-up, echt goed komt het niet meer. Wij willen dit wonderlijke flesje nu al niet meer missen!