Beauty

De sorbets van The Bodyshop

In de winter heeft je huid heel andere verzorging nodig dan in de zomer. De nieuwe sorbets van The Bodyshop zijn lekker licht en luchtig!

Je wilt in de zomer geen romige, dikke producten, maar eerder frisse, lichte varianten die je huid hydrateren maar ook wat af laten koelen indien nodig. Bij The Bodyshop hebben ze speciaal voor deze maanden sorbets in het assortiment.

Niet om op te eten, uiteraard, maar om je huid mee te verwennen. Er zijn Body Sorbets (€11), die je huid na een lange zonnige dag hydrateren, verfrissen en heerlijk fruitig of bloemig laten ruiken. Wij probeerden de Moringa variant, heerlijk friszoet. Wil je extra afkoeling, bewaar de fles dan in de koelkast voor een écht sorbet effect!

bodyshopsorbets2

 

Ook voor het gezicht is een sorbet samengesteld. Deze Vitamin E Aqua Boost Sorbet (€19,-) is super hydraterend, maar allesbehalve romig of zwaar. Binnen een paar seconden trekt het product volledig in je huid, zonder een laagje achter te laten. Al wat rest is een lekker zoet luchtje en een soepelere huid. Je moet hem echt even zelf bij The Bodyshop uitproberen om het effect te ervaren! Perfect voor de zomer, maar heb je een vette huid dan kan dit ook gedurende de rest van het jaar een perfect alternatief voor een dagcrème zijn.