Beauty Getest

De NYC Color Rush collectie

NYC, je weet wel, dat heerlijk goedkope, altijd trendy make-up merk noemde haar zomercollectie NYC Color Rush. Een collectie die zijn naam eer aandoet!

Kleur is deze zomer de trend, en dat hebben ze goed begrepen bij NYC. Alle kleuren van de regenboog vind je terug in de nieuwe make-up collectie, waarmee je eindeloos kunt experimenteren en combineren. Alles mag deze zomer, dus wees niet bang om zowel je ogen, lippen als nagels flink te laten knallen.

De producten

De collectie is zeer compleet, en begint bij een zomerse basis: Mosaic Face Powder (4,99 euro). Dit poeder is mooi om naar te kijken, door de vier verschillende tinten in 1 verpakking, maar zeker ook om te gebruiken. Met de tint Pink Cheek Glow geef je je wangen dat typisch zomerse blosje, terwijl Rose Glow meer voor een zomerse glow over je gehele gezicht zorgt. Mooie poeders met een licht glansje, perfect voor op je zongebruinde huid.

Een oogschaduw vinden we niet in de NYC Color Rush collectie, maar wel een zwart Waterproof Eye Pencil (2,99 euro). Fijn om je ogen, ook als je van plan bent te gaan zwemmen mee op te maken, zeker in combinatie met de Show Time Mascara (2,99 euro), die eveneens waterproof is. Prettig in gebruik bij het aanbrengen, terwijl het verwijderen met de juiste remover ook een fluitje van een cent is.

Niet alleen je oogmake-up is lang houdbaar, ook de Smooch Proof Lip Stain (3,99 euro) gaat uren mee! De kleur trekt als het ware in je lippen, zodat je geen sporen achterlaat bij het drinken van een zomerse cocktail, maar ook na een zwempartijtje gewoon weer met gekleurde lippen het strand opwandelt.

En dan, de nagels. Meer en meer een fashion/beauty statement, en met de 6 kleuren In a Minute Nailpolish (2,29 euro) die je in deze collectie vindt kun je je lol op. Onze favoriet? De grasgroene High Line Green, prachtig!

Betaalbaar

We vermeldden het al aan het begin van dit artikel: de producten van NYC zijn heerlijk betaalbaar. De prijzen binnen deze collectie lopen uiteen van 2,29 tot 4,99 euro, geen geld voor de prima kwaliteit van NYC. Ons advies? Flink inslaan!