Beauty Getest

ck one shock Street Edition

Er zijn geuren die je alleen al vanwege de flacon zou willen hebben. De nieuwe ck one shock, Street Edition, is er zo eentje.

De bekende ck one flacon, die al sinds de jaren ’90 bestaat en daarmee hard op weg is een klassieker te worden, is dit keer in een ‘streetstyle’ jasje gehuld. En niet zomaar een jasje: de bekende graffiti kunstenaars Miss 163 en Fabel zijn er helemaal op los gegaan.

De damesflacon werd ‘streetwise’ maar toch vrouwelijk, met een witte ondergrond en fleurig bloementafereel, terwijl de zwarte herenflacon een stuk wilder is. Samen vormen ze een prachtige combinatie!

Natuurlijk draait het bij een geur niet alleen om de flacon (al zouden we dit keer met alle liefde een uitzondering maken), de inhoud moet ook de moeite waard zijn. De damesgeur bevat niet alleen fris fruit, maar ook bijvoorbeeld chocolade, amber en muskus. Het resultaat is een eigenzinnige, stoere maar bovenal vrouwelijke geur voor zelfverzekerde dames. Heerlijk!

In de herengeur wordt hetzelfde effect bereikt door fris en waterig te combineren met o.a. vanille, toffee en kruiden. Een opvallende mix voor heren die niet bang zijn om op te vallen. Beide Eau de Toilettes zijn te koop vanaf 34 euro (50 ml).