Beauty

Cadeautjes van philosophy!

De heerlijke producten van philosophy zijn ook te koop als originele cadeautjes voor allerlei gelegenheden. En wat zijn ze leuk!

Bij philosophy besloten ze hun cadeauverpakkingen in een compleet nieuw jasje te steken. Leuk is dat ze er voor verschillende gelegenheden zijn, met bijpassende verpakking en producten.

Als iemand jarig is geef je natuurlijk de gele ‘birthday girl’ gift, met hierin vanilla birthday cake lip shine en bijpassende shampoo/shower gel/bubble bath, in de bekende philosophy fles.

Geschikt voor bijna alle gelegenheden (moederdag bijvoorbeeld!) is de ‘thank you’ set, met eveneens een lip shine en shampoo/douche/bad product, maar dan in een heerlijke raspberry sorbet uitvoering.

philiosophyparty2

Zelf snuffelden we aan het groene cadeau, ‘the cocktail party’, perfect om cadeau te doen als iemand een feestje geeft. De roze lip shine komt in de melon daiquiri uitvoering, en smaakt heerlijk zoet. Perfect om mee te kussen! En de ‘senorita margarita’ shampoo, shower gel & bubble bath bevat niet alleen het recept voor het maken van een heerlijke margarita cocktail, hij ruikt er ook nog eens naar. Super fris, lekker!

Alle cadeauverpakkingen kosten €30,56 per stuk en zijn te koop bij Ici Paris XL.