Beauty Getest

Bourjois Queen Attitude Mascara

Mascara met een attitude. Mascara die je wimpers bijna overdreven veel volume geeft, die je ogen tot echte blikvangers omtovert. Dat is de nieuwe Queen Attitude Mascara van Bourjois!

Bourjois liet zich voor de Queen Attitude Mascara (en bijpassende kohl) inspireren door Cleopatra, bekend om haar mysterieuze oogomslag en donkere, sprekende ogen. Om dat effect te bereiken wordt bij de mascara gebruik gemaakt van een intens donkere tint (of je nu kiest voor bruin of zwart), die met een bijzonder borsteltje op je wimpers wordt aangebracht.

Het harde, kunststof borsteltje heeft gebogen puntjes, die de mascara perfect op je wimpers aanbrengt. Eén laagje is al genoeg om je wimpers duidelijk zichtbaar te maken, met twee laagjes knallen ze helemaal, mooi. De mascara is vrij dik en zacht van structuur, en blijft mooi om je wimpers zitten zonder ze te laten plakken. De wimpers zijn, ondanks de dikke laag, snel droog, waarmee de kans op vlekken klein is.

De nieuwe Bourjois Queen Attitude Mascara kost 14,49 euro. Een prettige mascara in gebruik, die je wimpers snel en makkelijk heerlijk veel volume geeft en goed blijft zitten. Aanradertje!