Beauty

Bloggers beauty secrets van essence

essence bloggers beauty secrets

Wat leuk van essence! Zij werkten met vier Europese bloggers samen om een unieke serie producten te producten, die vanaf deze maand tijdelijk te koop zijn bij Kruidvat en Trekpleister.

‘Bloggers beauty secrets’, zo heet de lijn. En wij zijn natuurlijk benieuwd welke geheimen deze bloggers met ons delen!

Wie?

Essence werkte samen met vier bloggers, waaronder Serena Verbon van Beautylab uit Nederland. Zij verzorgde een bronzing and highlighting palette, met bijpassende nagellak.

Wij bekeken echter vooral een ‘beauty secret’ van een Duitse dame, Palmira, van Beautypalmira. Zij stelde voor essence een vintage rose eye palette samen, ook weer met een bijpassende nail polish, waar we erg over te spreken zijn.

essence bloggers beauty secrets

essence bloggers beauty secrets: vintage rose eye palette by Palmira

We beginnen met het allerbeste nieuws: essence staat bekend om zijn lage prijzen, en ook deze speciale collectie vormt daar geen uitzondering op. Het vintage rose eye palette kost maar €4,99.

In het palette vind je prachtige klassieke tinten, die allemaal passen bij de roze oogschaduw die centraal staat. Of je nu gaat voor een zachte look met wat shimmer, of je ogen juist op wil laten vallen met zwaardere kleuren, je vindt alles in dit palette.

essence bloggers beauty secrets

Handig is de eyeliner (en een kwastje waarmee je zowel de oogschaduw als de eyeliner aan kunt brengen!), en de mooie highlighter. Hiermee maak je je look echt helemaal af, en hoef je op wat mascara na geen andere producten bij de hand te hebben om je ogen op te maken. Zelfs geen spiegel, want die zit in het leuke doosje verwerkt. Natuurlijk is ook de nail polish die bij dit palette hoor mooi roze, met een metallic finish.

Leuke samenwerking van essence, die resulteerde in vier mooie en bovenal handige palettes. Kies je favoriet, of koop ze allemaal, ze zijn ook erg handig en compact om mee te nemen op vakantie!