Beauty Getest

Bemvindo Portugese Lifestyle

Bemvindo Portugese Lifestyle is niet alleen een heel leuk winkeltje in de Maasstraat in Amsterdam, er is nu ook een heel fijne webwinkel.

Hier tref je dezelfde sfeer en producten aan als in de ‘echte’ winkel. Portugese producten, veelal handgemaakt en altijd bijzonder, in alle soorten en maten. Serviesgoed, sieraden, tassen, tafelkleden en lampen, maar ook babyspulletjes, geurkaarsen en verzorgingsproducten. Alles binnen het zorgvuldig samengestelde assortiment ademt Portugese passie uit!

Wij bekeken een kleine greep uit het assortiment met eigen ogen. Neem nu het servies Lindo. Een bestseller, en we snappen best waarom. Door de neutrale kleuren (wit en taupe) is het prima te combineren met andere stijlen, en past het bij ieder interieur. De robuuste mok (4,95 euro) die we probeerden is voorzien van een kunstig reliëf en lekker groot van formaat. Heerlijk voor een warme chocomel!

De Naturally European handcrème van Castelbel  (9,95 euro) die we eveneens probeerden wordt welliswaar niet in Portugal gemaakt, maar past wel perfect binnen het assortiment. De samenstelling is enorm verzorgend, met 20% shea butter, terwijl de geur je direct doet watertanden. Wij probeerden de heerlijke Rose Petal variant, de goed voedende handcrème is er ook in de geuren Verbene, Lavender en Milk. Ook de zeer authentieke verpakking is er trouwens eentje om verliefd op te worden!