Beauty

Affordable Favorites in de Glossybox

Ja ja, het is crisis. Maar dat betekent nog niet dat we geen nieuwe beautyproducten kunnen kopen! Er zijn zo veel betaalbare producten te vinden, let maar eens op.

Speciaal voor de juni editie van de Glossybox werden een aantal zeer betaalbare producten uitgezocht en verzameld, om inspiratie op te doen. En om van te genieten natuurlijk! Met groot gejuich vonden we in de Glossybox van de maand juni lekker veel fullsize producten!

Wat brengt ‘Beauty Budgetland’ ons zoal tegenwoordig? Om te beginnen een lekkere mascara! We kenden Miner Cosmetics nog niet, maar de mascara mag er zijn. Gewoon goed, zonder supersonische borsteltjes of drie keer langere wimpers, met een verkoopprijs per stuk die er ook mag zijn: 5,96 euro. Dit merk gaan we onthouden!

Een merk dat we, natuurlijk, al kenden is NIVEA. De Lip Butter in Raspberry Rosé uitvoering kenden we echter nog niet, tot we deze Glossybox open maakten. Een lekkere lip butter, perfect voor de zomer, die je lippen laat glanzen en onweerstaanbaar smaakt. Jummie!

De Sex and the City geuren kenden we al wel, en wat leuk dat in deze box de Deodorant Body Spray zit. Ook al zo lekker betaalbaar, in de winkel koop je hem los voor 5,95 euro. Prima om het parfum mee aan te vullen, of om te gebruiken dat je niet te duidelijk een luchtje wilt dragen. Like!

Onmisbaar en handig om mee te nemen op reis is de Droogshampoo van Batiste, al een tijdje onze favoriet. Heb je even geen zin of tijd om je haar te wassen, maar kan het wel een opfrisbeurt gebruiken? Even sprayen, inmasseren en uitborstelen, en je haar is vetvrij en vol van volume. Een onmisbare beautybasic!

Het Duitse merk AOK kenden we nog niet, wat het extra leuk maakte om een product te proberen via Glossybox. De B.B Blemish Balm is verpakt in een volledig Duitstalig doosje, iets waar wij altijd van kunnen genieten. Heerlijk om een product uit te proberen dat ‘niet van hier’ is! De BB Balm is prima, licht dekkend, verzorgend en als extraatje ook nog eens heerlijk geurend. Met een verkoopprijs van 4,99 euro is dit zeker een merk dat we tijdens een bezoekje aan Duitsland groot in gaan slaan!

Als extraatje is er aan de box ook nog een sachet Acne Killer Peel Off Mask toegevoegd. Prima om je huid heel diep mee te reinigen! Meer informatie over Glossybox, en bestelmogelijkheden, vind je op www.glossybox.nl.