Attractiepark

Met korting naar attracties en Beat Batten! steunen

In de zomervakantie mag een bezoekje aan een attractiepark of dierentuin niet ontbreken! Veel ouders gaan vooraf op zoek naar kaartjes, die veelal met korting worden aangeboden. Maar wij hebben nog iets veel beters ontdekt!

Je kunt met de aankoop van kaartjes voor Walibi Holland, Slagharen, GaiaZoo, Duinrell en Ouwehands Dierenpark niet alleen wat geld voor jezelf besparen, maar ook een goed doel steunen. Beat Batten!

Erik de Zwart is ambassadeur van de stichting Beat Batten!, die zich inzet voor kinderen met de stofwisselingsziekte Batten. ‘Kinderen en plezier maken, het hoort bij elkaar. Maar onbezorgd genieten kan niet meer als je als kind de Ziekte van Batten hebt. Het is een fatale stofwisselingsziekte die ertoe leidt dat kinderen eerst blind worden en vervolgens te kampen krijgen met epilepsie, geheugenverlies en uitval van spieren. Momenteel is er geen medicijn beschikbaar waardoor deze patiëntjes uiteindelijk veel te jong sterven. Daar moet een einde aan komen.’

Daar sluiten wij ons helemaal bij aan. En de eerder genoemde attracties ook, want via www.beatbatten.com kun je met een kleine korting kaartjes kopen voor een leuk dagje weg in deze parken, waarbij een zeer groot deel aan Beat Batten! wordt gedoneerd. Jij korting, en je kaartjes lekker al in huis (hoef je niet in de rij te staan bij de kassa!), en de stichting die zich inzet deze ziekte behandelbaar te maken een financieel steuntje in de rug, zodat zij wetenschappelijk onderzoek weer verder kunnen ondersteunen.

Dus: deze zomer een dagje weg? Koop je kaartjes dan via www.beatbatten.com!