Advertorial

Xperia™ X10 mini Glossy Box!

Kun jij het nog bijhouden, al die berichtjes van vrienden die je op allerlei manieren bereiken? De ene stuurt je een smsje, de ander twittert over alles wat ‘ie doet, de volgende is een fervent Facebook gebruiker, en dan heb je er ook nog die gewoon (ouderwets?) bellen. Aargh!

Smartphones gaan zich meer en meer richten op het bundelen van al deze informatie, zo heeft Sony Ericsson TimeScape™, dat per contactpersoon alle communicatie in een overzichtelijk schermpje zet. Of het nou een tweet, Facebook update, mailtje, smsje of wat dan ook is. Handig! Daarnaast zijn er natuurlijk nog allerlei apps die je kunt downloaden, om de smartphone helemaal naar je eigen smaak in te richten.

Maar ehm, zo’n smartphone, da’s zeker best een groot apparaat? Welnee! De Xperia™ X10 mini van Sony Ericsson is lekker klein en stijlvol, en extra interessant voor vrouwen. Je krijgt er namelijk een gratis halfjaarabonnement op een lifestylemagazine (ELLE, ELLE Wonen, ELLE Eten, Santé, Red, FiscAlert of Quote) bij, én twee extra backcovers, waarmee je de X10 mini aan kunt passen aan je stemming (of outfit natuurlijk). Via deze site lees je er alles over en kun je de X10 mini ook meteen bestellen.