Advertorial

Win een nieuwe outfit met Dove Beauty Finish!

De tijd dat we genoegen namen met een deodorant die je oksels (redelijk) droog hield is voorbij! Een deodorant is, als het aan ons ligt, tegenwoordig niet alleen zeer effectief, maar ook verzorgend. De huid van je oksels is tenslotte kwetsbaar, en kan wel wat extra zorg gebruiken.

De nieuwe Beauty Finish -transpirant deodorant van Dove houdt je perfect droog en zorgt ervoor dat je oksels er glad en verzorgd uitzien. De deodorant bevat ¼ hydraterende crème en is verrijkt met een beautymineraal, dat het licht weerkaatst en zo onvolkomenheden onzichtbaar maakt. Deze zomer hoef je je dus geen zorgen te maken over de aanblik van je oksels!

Extra leuk is dat Dove Beauty Finish deodorant nu een actie heeft waarmee je een complete nieuwe outfit van Vero Moda twv 200 euro kunt winnen. Er zijn twee manieren om te winnen. Op www.dove.com kun je de productcode van jouw Dove deodorant invullen, daarmee maak je dagelijks kans op dat shoptegoed. Daarnaast kun je, eveneens op www.dove.com jouw foto uploaden en ultieme beauty tip inzenden. Vraag je vriendinnen om voor je te stemmen via Facebook, en misschien ben jij wel de weekwinnaar en kun je voor 200 euro gaan shoppen bij Vero Moda!

De actie loopt van 6 juni t/m 17 juli 2011, en is alleen geldig in Nederland.