Advertorial

Sexy Nederlandse thriller LOFT

In de film LOFT delen vijf getrouwde mannen in het diepste geheim een loft waar ze op stijlvolle manier en in alle rust hun minnaressen kunnen ontvangen. Wanneer er op zekere ochtend een lijk wordt aangetroffen in de loft begint een spel vol intrige en wantrouwen op zoek naar de dader…

Geheel in de stijl van de film, in het diepste geheim, kun jij nu je eigen Black Book invullen! Wie van je vrienden zou jij ‘doen’?! Wie staat er op je wish list en hoe beoordeel jij je exen?

Ontdek hoe goed jij in de markt ligt en maak kans op een spannende dag én nacht met jouw date in het decor van de film! Check de Loft Facebook App.

Nu op Blu-ray en DVD!
LOFT is geregisseerd door Antoinette Beumer, bekend van De Gelukkige Huisvrouw. De hoofdrollen worden vertolkt door een indrukwekkende Nederlandse sterrencast, met onder andere Barry Atsma, Jeroen van Koningsbrugge en Anna Drijver.

Koop Loft nu op Blu-ray of DVD en ontvang korting op een Loft arrangement bij Spa Zuiver in Amsterdam. Dat betekend genieten van een dag in het decor van de film!

De pers over LOFT:

Vloeiende, scherp getimede en uitdagende thriller – Veronica Magazine

Een gelikte thriller met een fijne cast – Volkskrant

Spannend, vloeiend en goed gemaakt – Metro

Louter lof voor deze Hollandse ‘whodunnit’! – TV Krant