Advertorial

Renault Zoe @ Dutch Design Week

Vorige week vond in Eindhoven de Dutch Design Week plaats. Op dit evenement laten vormgevers uit binnen- en buitenland hun nieuwste producten zien, waaronder de Renault ZOE.

Wij worden normaal niet echt warm of koud van een auto. Maar, toegegeven, dit is wel een lekker pittig model, dat er ook van binnen uiterst stijlvol uitziet en voorzien is van tal van bijzondere extraatjes die wij nog niet eerder zagen. Philips tekende bijvoorbeeld voor de lichttherapie (ja, echt!) aan boord van de auto. Een auto die stukken meer doet dan alleen maar rijden dus!

Eveneens opvallend: de ZOE is een electrische auto! Meer hierover, zoals bijvoorbeeld de voordelen van en meestgestelde vragen over electrisch rijden vind je op de website van Renault, waar je ook de andere electrische auto’s van dit merk aantreft.

Erg leuk om te bekijken, omdat je daardoor een veel beter beeld krijgt van alle snufjes die de ZOE bevat, is onderstaande video. Een auto naar ons hart, jammer dat het nog tot half 2012 duurt tot de ZOE echt op de markt komt!