Advertorial

Nieuwe hartverwarmende familieserie: TAART

Het nieuwe televisieseizoen, dat zoals altijd direct na de zomervakantie van start gaat, brengt dit keer een prachtige serie voor de hele familie. De VPRO presenteert: TAART!

TAART is een modern sprookje, een serie over de achtjarige Kadir, poolreiziger in spé, en zijn vader Umut. Umut is banketbakker, en Kadir is meestal dicht bij hem in de buurt. Overal duikt hij op, ze zijn onafscheidelijk. Logisch ook, want samen hebben ze iets heel verdrietigs meegemaakt. Kadir doet er alles aan om hem weer gelukkig te maken.

Maar zal dat lukken in dat kleine dorpje waar ze na hun verhuizing terechtkomen? Niemand lijkt daar op Umuts taartjes te zitten wachten. Maar daar gaan vader en zoon verandering in brengen. En hoe! De prachtigste taarten vliegen je om de oren, in een oer-Hollandse, bijna nostalgische setting. Wij mochten al wat van de prachtige beelden bekijken, en kunnen niet wachten tot de serie op tv te zien is.

advtaart2

Dat duurt niet lang meer: vanaf zondag 7 september om 9.00 uur kun je er wekelijks van genieten bij Zapp op NPO3. Naast de hoofdrollen voor Harvey Elgood (Kadir) en Gürkan Kücüksentürk (Umut) zijn er bijzondere rollen voor Eric Corton, Anniek Pheifer en Bianca Krijgsman.

Een serie met zoveel mooie taarten vraagt natuurlijk om een kookboek. En dat is er gelukkig ook! Je kunt het winnen via vpro.nl/taartactie. Raad de taart, en misschien kun jij binnenkort zelf wel aan het bakken slaan.