Advertorial

Met de hele familie naar Portugal!

Heb jij al bedacht waar je dit jaar op vakantie gaat? Best lastig altijd, zeker als je niet alleen met jezelf, maar met het hele gezin rekening moet houden.

Wij hebben wel een suggestie. Portugal! Met name de Algarve is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin. Hier geen all inclusive resorts met matige buffetrestaurants, maar ruime appartementen in gezellige badplaatsen.

Monte Gordo

Neem Monte Gordo. Misschien doet de naam een belletje rinkelen, als badplaats voor oudere overwinteraars. Maar wees niet bang, in de zomer ligt de gemiddelde leeftijd een stukje lager, en kiest zelfs menig Portugees gezin voor een verblijf in deze vlakbij de Spaanse grens gelegen badplaats. Zal het het 16 km lange zandstrand zijn, of de geweldige ligging die deze bestemming zo populair maakt?

Het centrum van Monte Gordo is hartstikke gezellig, toeristisch maar nog wel ├ęcht Portugees, met genoeg restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Fijn als er zich in je gezin ook pubers bevinden. Jongere kinderen genieten van het strand of het zwembad, maar zullen ook vast warmlopen voor een tochtje per fiets of openbaar vervoer (beide prima geregeld en goedkoop!) naar de prachtige, schilderachtige dorpjes in de omgeving. Of ga watersporten, tennissen of op een andere manier sportief aan de slag: (bijna) alles kan.

afvprimavera2

Betaalbaar

Alles leuk en aardig, horen we je denken, maar hoe zit het met de prijs? Valt reuze mee! Om te beginnen liggen de prijzen voor een hapje en drankje in Portugal nog op een normaal niveau, maar ook de reis zelf is goed te doen. Heb je een baby, en zit je nog niet vast aan de schoolvakanties, dan kun je half mei al voor 990 euro 8 dagen in appartement Dunamar in Monte Gordo verblijven met Primavera Reizen. Fijn is dat de temperaturen dan nog wat lager zijn, wel zo comfortabel met een kleintje!

Tijdens de schoolvakanties liggen de prijzen wat hoger, op 25 juli ben je voor 8 dagen met 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) eveneens in appartement Dunamar 2190 euro kwijt. Nog steeds niet duur, want de vliegreis (circa 3,5 uur vanaf Schiphol) is natuurlijk ook inbegrepen. Om een beetje op je portemonnee te letten kun je voor 65 euro een diner chequeboekje kopen, waarmee je 7 keer kunt dineren bij prima restaurants. Lijkt ons een aanradertje! En, mocht je plannen hebben: bij Primavera boek je nu nog met vroegboekkorting voor de periode half juni/half september!

afvprimavera3

Primavera Reizen

Zin in een fijne vakantie in Portugal? Neem dan snel contact op met Primavera Reizen. Als Portugal specialist kennen zij alle bijzondere plekjes, en helpen ze je om de vakantie te vinden die precies bij jou en je gezelschap past. Het team kent iedere bestemming en iedere accommodatie, en kan je dus perfect adviseren. En mocht je eenmaal ter plaatse toch nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd bij de reisleiding terecht.