Advertorial

Kleurinspiratie: rood

Ook deze week stellen we op Lifestylelog weer 1 kleur centraal. Dit keer is dat rood. Wist je dat er talloze verschillende tinten zijn? Wij laten ze je zien!

Rode lippen

‘Rode lippen staan mij niet’, horen we vrouwen maar vaak genoeg zeggen. Onzin! Want de ene rode lipstick is de ene niet, en voor ieder type vrouw en iedere gelegenheid is de juiste tint te vinden.

Knalrood, mat of glimmend, staat vooral mooi bij dames met donkerbruin of zwart haar. Kwestie van durven, kwestie van doen! Dit intense rood laat zich mooi combineren met zwart, zowel in je make-up als in je kleding. Bij dieprode lippen is het belangrijk je ogen niet ook met kleur te bewerken. Een intense mascara al dan niet in combinatie met zwarte eyeliner of oogpotlood is voldoende. Voor een avondje uit kun je er ook mooie klassieke smokey eyes bij maken!

Is knalrood je te intens, dan kies je voor 1 van de vele andere tinten rood. Rood met een oranje ondertoon doet het prima bij dames met lichtbruin of rood haar, terwijl rood met een roze ondertoon beter past bij blondines. Jouw ideale roodtint vind je door uitgebreid uit te proberen. Geef niet te snel op! Is een lipstick niet jouw ding, kies dan voor een rode gloss (al dan niet deels transparant of met glittertjes), voor een wat subtieler effect. In het assortiment van Etos vind je naast lipsticks en lipglossjes in alle tinten rood die je maar kunt bedenken, ook de serum lipstick die je op onderstaande afbeelding ziet. Deze bijzondere lipstick bevat in het hart van de stick een intensief verzorgend serum (het witte gedeelte), dat je lippen terwijl je ze kleurt in topconditie brengt. Zal wel duur zijn, zo’n speciale lipstick? Welnee, voor 4.06 euro ben je klaar!

rood1nieuw2

Rode nagels

Rode nagellak, de klassieker der nagellakken als je het ons vraagt. Als er iets belangrijk is bij gelakte nagels, en zeker als je zo’n opvallende kleur als rood gebruikt, is dat je nagels netjes zijn. Mooi dekkend gelakt, zonder uitschieters op je nagelriemen en onbeschadigd. Gebruik het liefst ook altijd een topcoat, zodat je rode nagels langer mooi blijven. Want deels afgesleten rode nagellak… dat kan echt niet!

Ook als het om nagellak gaat kun je weer kiezen uit talloze kleuren rood. Wij pakten om dat duidelijk te maken 5 lakjes uit het Long Lasting assortiment van Etos. Kosten slechts 2.49 euro per stuk, en de kwaliteit is meer dan prima. Zoals de naam al belooft, blijven deze nagellakjes lekker lang mooi, zodat je er dagenlang geen omkijken naar hebt.

Zie je dat al deze nagellakjes rood zijn, maar allemaal op een andere manier? Oranje rood, wijnrood, roze rood, bordeauxrood: wat een veelzijdige kleur! Wij hebben al deze lakjes met eigen ogen bekeken, en konden eigenlijk niet kiezen welke nou favoriet was. Geen probleem, want de prijs is zo vriendelijk dat je ze ook gewoon allemaal kunt nemen. Bij Etos vind je 75 kleuren nagellak voor maar 2.49 euro per stuk!

rood2nieuw

Kies rood!

Zoals je ziet is rood niet zomaar een kleur, maar een verzamelnaam voor een hele set roodtinten. Wie je ook bent, wat je ook doet, voor iedereen is er een juiste kleur rood te vinden. Rode accenten op je lippen en nagels veranderen je hele look, en hoeven niet veel te kosten. Bij Etos vind je make-up in heel veel tinten rood, voor onder de 3 euro. Maar er zijn natuurlijk meer kleuren, zoals blauw. Daar lees je volgende week nog veel meer over. Meer informatie en inspiratie vind je op etos.nl/voorjaar.

Heb je al gezien dat ook de grote modeketens rood ontdekt hebben dit voorjaar? Niet alleen in de kleding zelf, maar ook in de make-up van de modellen kom je veel rood tegen. Bekijk deze looks van Primark en New Yorker maar eens goed, en laat je inspireren!

roodfashion