Advertorial

Kleurinspiratie: oranje

Deze week zetten we alweer voor het laatst een kleur centraal. En hoe kan het ook anders… dat is oranje! Terwijl de oranje en rood-wit-blauwe gadgets, t-shirts en prullaria ons overspoelen vragen wij ons af: is er ook een stijlvolle manier om 30 april goed voor de dag te komen?

Natuurlijk! Want waar wij er bijna aan gewend zijn geraakt om oranje vooral te dragen op de dagen dat ons Koningshuis of nationale elftal centraal staan, is oranje ook gewoon een mooie, frisse kleur die iedere dag gedragen kan worden. Met op 30 april natuurlijk nét een beetje extra.

oranje1

De makkelijkste, en misschien ook wel subtielste manier om jezelf die oranje touch te geven is met een mooie nagellak. Zo gepiept, zeker als je kiest voor zo’n handige Quick Dry variant, kost bijna niks (bij Etos vind je 75 kleuren nagellak voor € 2.49 per stuk!), groots resultaat. Maar ook in de rest van je make-up kun je best wat oranje aanbrengen.

Denk je bij oranje lipstick meteen aan zongebruinde rimpelige dametjes, bij wie de lipstick niet zelden op de tanden, in plaats van op de lippen belandt? Of in de rimpels rondom de lippen? No worries. Er zijn talloze oranjetinten die hartstikke mooi staan, en kies je voor een lippaint, dan weet je ook nog eens zeker dat de kleur alleen op je lippen terechtkomt. Een lippaint kun je namelijk heel nauwkeurig aanbrengen, waarna de kleur als het ware in de huid van je lippen trekt, en dus niet af kan geven of uit kan lopen. Wil je op 30 april echt knallen kies dan eens voor de uitbundige Colour Glam in tint 008. Best heftig, maar dankzij de prachtige glans hartstikke draagbaar. Wanneer je vooraf het Etos Lipcontour pencil transparant (€ 3.04) aanbrengt, zorg je er ook nog eens heel gemakkelijk voor dat de kleur extra netjes aangebracht kan worden, en niet uit kan lopen.

We willen hierbij ook een lans breken voor oranje oogschaduw. Misschien heb je het nog nooit geprobeerd, maar geloof ons, zeker bij brunettes en blondines kan een mooi intens oranje accent op de ogen prachtig staan.

oranje2def

Bij koninklijke make-up, hoort natuurlijk een koninklijke look. En daar passen wat ons betreft geen goedkope oranje shirts met flauwe teksten bij. Nee, je maakt jouw oranje feestlook compleet met stijlvolle, al dan niet oranje kleding en accessoires. Om extra stralend voor de dag te komen, breng je wat Etos Highlighting illuminizer aan. Hiermee benadruk je jouw sterke punten. Breng de illuminizer aan op je jukbeenderen om ze te accentueren of net onder je wenkbrauwen voor een open blik. Maar je kunt het ook gebruiken voor op je decolleté, je schouders of je armen. Zo ben jij de koningin van het feest dat op 30 april losbarst!

Nog wat meer kleurinspiratie nodig? Kijk dan snel op etos.nl/voorjaar.