Advertorial

Kleurinspiratie: geel

Een gele look? Jawel, gele kleding zie je steeds meer, en geel doet het ook prima op je ogen en nagels, mits gecombineerd met de juiste kleuren. Wij deden een greep in het gele assortiment.

Geel

Geel is qua make-up een beetje een tricky kleur. Breng je het verkeerd aan zullen mensen zich afvragen of je ziek bent, of blind wellicht. Maar da’s natuurlijk geen reden om gele make-up links te laten liggen. Welnee, kwestie van goed combineren en uitgebreid experimenteren.

Gele make-up is er vooral in de vorm van oogschaduw en nagellak. Breng de oogschaduw gerust lekker dik aan, eventueel met een vochtig kwastje om de kleur intenser te maken. Als je geel draagt, mag iedereen het zien tenslotte!

Nagellak is er in verschillende tinten geel, van babygeel tot knalknettergeel. Breng altijd 2 laagjes aan, want geel is wel een kleur die mooi dekkend moet zijn. Met geelgelakte nagels vrolijk je je hele look in een handomdraai op.

Ook in verschillende kledingwinkels tref je dit seizoen veel geel aan. Hartstikke leuk, want zelfs als de zon niet schijnt haal je met geel het voorjaar in huis.

geeldef1

Combineren

Zacht beige, bruin en goud combineren prachtig en subtiel met geel, maar ook grijs en bepaalde tinten groen (toevallig de kleur die volgende week centraal staat!) kunnen een prachtig resultaat opleveren. Geel is een kleur die het beste staat op een huid met een zomerse gloed, of je nu blond, rood, bruin of zwart haar hebt. Daarvoor hoef je niet per se te zonnen, met een bronzing powder bereik je een minstens zo mooi, stralend resultaat. Ook je overige make-up en accessoires mogen glanzen en glinsteren, want geel en goud, dat is een prima combi. De goudkleurige clutch met pailletten is dus een echte musthave!

Zelf aan de slag met geel? Doen! Dit is hét seizoen om gele kleding en make-up producten aan te schaffen, dat dat helemaal niet in de papieren hoeft te lopen bewijzen ze wel bij Etos: heel veel make-up, in alle kleuren van de regenboog, kost daar minder dan 3 euro. Mix en match dus snel jouw eigen gele look, en je bent helemaal hot dit voorjaar! Meer inspiratie? Check snel etos.nl/voorjaar!

geeldef2